• Register


Information for users from the old Q&A site
If you have an account from our old Q&A site, your account was transferred over, but you need to reset your password and confirm your email address.
Reset Password here
Confirm Email here

2,138 questions

3,740 answers

1,059 comments

16,392 users

Tratamente corporale anticelulita pe care nu dai o avere si sunt eficiente

0 votes

Desi toate ne confruntam cu problemele cauzate de celulita, nu toate ne permitem sa mergem la spa-uri de lux unde sa tratam aceste probleme.

Daca ai inceput lupta impotriva celulitei si vergeturilor si vrei sa accelerezi ritmul cu ajutorul unor tratamente speciale pe care le poti face si la tine acasa, iata trei idei care fuctioneaza intotdeauna.

Impachetarile cu cafea. Cafeina este unul dintre ingredientele cheie din toate tratamentele anticelulita. Ca sa iti faci singura un tratament eficient anticelulita ai nevoie de o ceasca de zat de cafea si putin ulei de masline.

Amesteca cele doua ingrediente si pasta obtinuta astfel se intinde prin masaj delicat in zonele cu probleme. (P) Ce trebuie sa faci cand cumperi un produs de pe net si ti se cere PIN-ul cardului?

Foloseste apoi folie alimentara pentru a impacheta aceste zone pe care ai aplicat pasta cu zat si ulei de masline.

Daca este posibil, acopera-te cu un prosop cald sau cu mai multe paturi. Ramai asa circa 30 de minute si clateste-te apoi cu apa calda si apa rece, alternativ.

Tratament cu spirulina. Ingredientele din spirulina ajuta la regenerarea tesuturilor, la imbunatatirea circulatiei si a aspectului pielii si astfel te ajuta sa scapi de celulita.

Cumpara capsule de spirulina si piseaza cateva pana obtii un praf cat mai fin. Acest praf fin se amesteca cu ulei sau crema pe baza de ardei iute. Cu aceasta noua compozitie se maseaza cateva minute zonele cu probleme.

Pentru un efect mai intens, lasa crema sa actioneze circa 20 de minute si apoi clateste cu apa calduta.

Impachetari cu argila. Nu numai ca te ajuta sa scapi de celulita, dar te ajuta si sa slabesti. Argila este bogata in substante active care ajuta la detoxifierea pielii si la imbunatatirea aspectului sau.

Inainte de a aplica argila pe zonele cu problema, este recomandat sa iti faci un gomaj, pentru a scapa pielea de celulele moarte.

Pasta de argila o poti face din doua plicuri de argila cosmetica, zeama din jumatate de lamaie, o lingura de ulei de migdale/ masline/ cocos/ jojoba.

Dupa ce ai aplicat pasta pe zonele cu celulita, infasoara-te in folie alimentara si baga-te sub cat mai multe paturi, astfel incat efectul tratamentului sa fie mai intens. Stai asa circa o ora sau mai mult, daca rezisti, iar apoi clatese-te cu apa calduta spre rece. Aplica apoi o crema aticelulitica si esti gata.

Dacavreti sa aflati mai multe informatii despre electrostimulare veniti la noi pe site.

asked Oct 17, 2014 by TedBlodgett (120 points)

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Anti-spam verification:
To avoid this verification in future, please log in or register.

Related questions

 


...